امروزه شبکه های اجتماعی را می توان عضو جدا نشدنی از زندگی تقریبا ۹۰ درصد مردم جهان دانست. همچنین می توان گفت بیشتر بار ارتباطات، اطلاع رسانی و به اشتراک گذاری اطلاعات ، چه در سطح بزرگ و چه سطح کوچک را به دوش می کشد. این شبکه های بی هزینه ی بزرگ و بسیار درآمدزا، برای صاحبین کسب و کار ها می باشد.

گاهی ممکن است که قصد داشته باشید به خود کمی استراحت دهید و از فضای شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام به صورت موقت دور باشید.

خوشبختانه اینستاگرام چنین قابلیتی را مدت‌هاست به امکانات خود اضافه نموده است. اکنون با ما همراه باشید تا روش دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام را با هم مرور نماییم.

تفاوت دی اکتیو کردن و حذف کردن اکانت اینستاگرام

اگر بخواهیم به طور خلاصه وار در رابطه با تفاوت دی اکتیو کردن و حذف اکانت اینستاگرام با شما صحبت کنیم، باید گفت افرادی که می‌خواهند به طور موقت از اینستاگرام خارج شوند و در طول این مدت اطلاعات اکانتشان از دید کاربران پنهان بماند و پس از بازگشت دوباره به اینستاگرام، اطلاعاتشان به راحتی بازگردد، باید اکانت خود را دی اکتیو نمایند.
و اگر افرادی قصد دارند برای همیشه با اینستاگرام خداحافظی کنند و تمامی اطلاعات و فعالیت‌های پیجشان از بین برود، باید از قابلیت حذف اکانت اینستاگرام استفاده نمایند.

مطالب مرتبط : چگونه اکانت اینستاگرام خود را حذف کنیم؟

نکات دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

قبل از هر چیز لازم هست بدانید که قوانینی نیز در خصوص دی اکتیو کردن اکانت وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

ابتدا لازم هست بدانید بعد از دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام و یا به اصطلاح حذف موقت اینستاگرام چه اتفاقی خواهد افتاد؟

  •  یادتان باشد که امکان دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام، فقط و فقط هفته‌ ای ۱ بار وجود دارد. اگر امروز اینستاگرام خود  را دی اکتیو کنید و فردا بخواهید دوباره آن را فعال نمایید، این امکان برایتان وجود نخواهد داشت و باید تا ۱ هفته ی دیگر برای فعال کردن مجدد آن صبر کنید.
  • همچنین اگر می خواهید حساب کاربری اینستاگرام خود را به صورت موقتی حذف نمایید، لازم هست بدانید که هیچ‌ کدام از اطلاعات شما مثل پست‌ ها، لایک‌ ها‌، کامنت‌ ها و دایرکت های شما حذف نخواهد شد.
  • بعد از دی اکتیو کردن اکانتتان تا زمان فعالسازی دوباره، پیج شما به طور کامل محو شده و هیچ کاربری نمی‌تواند به اکانت و عکس های شما دسترسی پیدا کند.
  • هنگام دی اکتیو کردن حساب کاربری شما، نام کاربری شما برای سایر کاربران تا چند ساعت Instagrammer نمایش داده شده و بعد از چند ساعت نام کاربری شما تا زمان فعال سازی دوباره حتی از بخش کامنت‌ها و لایک‌ها حذف می گردد.
  •  این قانون را فراموش نکنید و به آن توجه کنید که اگر در زمینه ی غیر فعال کردن حساب کاربری خود پشیمان شده اید بلافاصله بعد از دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام خود توانایی بازگرداندن آن را نخواهید داشت.
  • برای این کار، باید حداقل ۲۴ ساعت صبر کنید و بعد به ایسنتاگرام درخواست بازگردانی اکانت خود را بدهید زیرا در غیر این صورت، درخواست شما تا زمان مقرر شده بررسی نخواهد شد پس، حتما قبل از اقدام برای غیر فعال کردن حساب کاربری خود، با اطمینان خاطر تصمیم به دی اکتیو نمودن اکانت خود نمایید.

مراحل (دی اکتیو کردن) غیرفعال کردن موقتی اکانت اینستاگرام

ابتدا به لینک زیر مراجعه نمایید:

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary

سپس بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود Log in را زده و وارد اکانت کاربری خود شوید .

دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

سپس در صفحه ای که ظاهر می شود دلیل دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام خود را انتخاب کنید.

دی اکتیو اینستا

ترجمه گزینه های موجود:

  • Created a second account: یک اکانت دوم ایجاد کردم.
  • Concerned about my data: درباره داده هایم نگران هستم.
  • Too busy / Too distracting: خیلی سرم شلوغه / خیلی حواسم رو پرت می‌کنه.
  • Want to remove something: می‌خواهم بعضی چیزها را حذف کنم.
  • Privacy concerned: نگرانی های حریم خصوصی.
  • Too many ads: تبلیغات بسیار زیاد است.
  • Just need a break: فقط به استراحت نیاز دارم.
  • Can’t find people to follow: نمی‌توانم کسی را برای فالو کردن پیدا کنم.
  • Trouble getting started: برای شروع کردن مشکل دارم.
  • Something else: دلایل دیگر

سپس رمز عبور خود را وارد کنید و گزینه Temporarily Disable Accountرا انتخاب نمایید.

در نهایت  اینستاگرام تایید می کند که اکـانت شما دی اکتیو شده است.

غیرفعال کردن اکانت چند ساعتی زمان خواهد برد ، نمی‌توانید بلافاصله پس از غیرفعال کردن مجدداً وارد اکانت خود شوید.

سوالات مربوط به دی اکتیو کردن اینستاگرام

  •  آیا اگر چندین اکانت روی یک شماره داشته باشیم هنگام دی اکتیو یکی از اکانت ها سایر اکانت ها هم چنین وضعیتی پیدا خواهند کرد؟

اگر در زمان دی اکتیو کردن به جای شماره با نام کاربری و رمز عبور یکی از پیج هایتان وارد سایت اینستاگرام شوید، بقیه اکانت‌ها دی اکتیو نمی‌شوند.

  • من سالها پیش اکانتم را غیر فعال کردم و الآن رمز عبورم رو فراموش کردم، چطوری اکانتم رو مجدداً فعال کنم؟

در بخش log in اینستاگرام بر روی forgot password کلیک کنید تا اینستاگرام پیامی حاوی لینک reset password به ایمیل یا شماره موبایلتان ارسال نماید. شما از این طریق می‌توانید رمزتان را تغییر دهید. همچنین می توانید برای راهنمایی بیشتر به مقاله زیر مراجعه نمایید.

نحوه تغییر رمز اینستاگرام بدون داشتن رمز قبلی

  • رفع دی اکتیو اینستاگرام چگونه است؟

کافی است به قسمت login اینستاگرام بروید و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، اکانت خود را مجدداً فعال نمایید.

نتیجه گیری

ما در این مقاله شیوه ی دی اکتیو کردن اکانت را برای کاربرانی که قصد ترک کردن اینستاگرام به طور موقت را دارند و از طرفی تمایل دارند در این مدت اطلاعاتشان از سایر کاربران پنهان باشد، آموزش داده ایم.

همچنین ضمن آموزش نیز، تفاوت دی اکتیو کردن با حذف اکانت اینستاگام را به خوبی شرح دادیم. اگر قصد حذف اکانت اینستاگرامتان را دارید، می توانید با توجه به مراحل بالایی که گفته شد، به صفحه اصلی اینستاگرام مراجعه نموده و اقدام به حذف اکانت خود نمایید.

همچنین می توانید برای افزایش فالوور واقعی جهت راه اندازی کسب و کار خود به مقاله کسب درآمد از اینستاگرام مراجعه نمایید.

امیدواریم این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد. سوالات خود را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.